Schoon is van kleine Sem, die nog maar net komt kijken. Voor baby’tjes als Sem is het van levensbelang dat hygiëne-eisen goed nageleefd worden. Dit geldt voor iedereen die aangewezen is op goede zorg. Daarom is voor iedere zorgorganisatie een veilige en schone omgeving om aangenaam te kunnen herstellen of te kunnen verblijven belangrijk. Met jarenlange ervaring in schoonmaak in de zorg begrijpt Hago Zorg als geen ander wat er nodig is om meer dan 22.000 patiënten zich thuis te laten voelen.

Hago is er niet alleen voor de zorg, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op onze website.

Hago Zorg

Werken bij Hago Zorg?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Zorg of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Deel dit artikel: