Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Hago is er niet alleen voor treinend Nederland

Schoon is van de familie Dijkman, die een dagje uit is met de trein. Samen met meer dan 1.000.000 andere reizigers die gebruik maken van de 3.000 treinstellen van NS die in Nederland rondrijden. Daarom verdient elke trein het om goed schoongehouden te worden. De medewerkers van Hago Rail Services begrijpen dat als geen ander. Elke nacht legen ze 525.000 prullenbakken, reinigen ze 1.250 toiletten en verwijderen ze 200.000 kranten. Dat doen ze ook steeds vaker overdag, zodat reizigers zich meer thuis voelen in de trein, hoe ver ze ook van huis zijn.

Schoonmaken is een vak!

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijks leven. En daar zijn we bij Hago ontzettend trots op. Want schoonmaken is een vak, een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze klanten. Van het anoniem schoonmaken naar een essentieel en zichtbaar onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klanten van onze klanten. Bouwend op het vakmanschap, de vindingrijkheid en het eigen initiatief van duizenden gedreven professionals.

 

Treinend Nederland Medewerkers HRS

De Schoonmakers van Nederland

Hago is er niet alleen voor treinend Nederland, maar voor iedereen. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. De afgelopen jaren zijn we een steeds belangrijker en zichtbaarder onderdeel geworden van de beleving van iedereen die met onze klanten in contact komt. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat klaar is voor de toekomst en trots is om een rol te spelen in het leven van iedereen. Dat maakt Hago met recht de schoonmakers van Nederland.

 • 175.000
  schone kantoorplekken
 • 80.401 duizend
  geboortes in een schoon ziekenhuis
 • 17,4 miljoen
  uur plezier in een schone en fantastische sfeer
 • 16,4 miljoen
  schone trein kilometers per jaar
 • 17.280 duizend
  data dagelijks gemeten met SmartCart
 • 98.734 duizend
  fruithapjes geproduceerd in een hygiënische omgeving
 • 63 miljoen
  passagiers per jaar
Schoon is van iedereen

Heel Nederland in beweging!

Iedereen kent de Mannequin Challenge of Running Man Challenge wel. En vanaf nu heeft ook Hago Nederland zijn eigen variant: de Dust Dance Challenge. Ga dé uitdaging aan! Dat kan nu al, maar ook vrijdag 15 juni, op De Dag van de Schoonmaker. Want deze dag vieren we dat ze er zijn: de schoonmakers van Nederland!

Bekijk meer

Schoon... Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die met de trein reist. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor de meer dan 1 miljoen reizigers van NS.
Meer weten over de Schoonmakers van Nederland?

Bekijk dan de website!

De Schoonmakers van Nederland
Medewerkers Graffiti Reiniging HRS