Duurzaam ondernemer

Bij Hago Rail Services is duurzaamheid op de eerste plaats te vinden in de P van People. Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn ons kapitaal en de bepalende factor in onze dienstverlening. Zij maken ons bedrijf en zijn ons gezicht. Ze verdienen dan ook volop onze aandacht.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Hago Rail Services is één van de initiatiefnemers van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag die de doorgeschoten marktwerking in de schoonmaakbranche een halt moet toeroepen. Met de Code hebben opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven, intermediairs en vakbonden afgesproken samen te werken aan een betere schoonmaakbranche. Een branche waarin niet de laagste prijs telt, maar kwaliteit. Een branche die respect heeft voor schoonmaakmedewerkers en waardering heeft voor het vak. Een branche waarin medewerkers weer de tijd krijgen om hun werk goed te doen en vakmanschap weer echt telt. Een gezonde branche. Een branche waarin iedereen graag wilt werken.

Zelfverklaring
Omdat de strijd voor een betere schoonmaakbranche verdergaat dan een handtekening, publiceerden we in 2012 aanvullend een zelfverklaring waarmee we concreet invulling geven aan de code. De zelfverklaring wordt jaarlijks geüpdatet.

Best Practice Award
In 2013 ontvingen Hago Rail Services, FNV Bondgenoten en NedTrain gezamenlijk de Best Practice Award vanwege de unieke samenwerking bij de toepassing van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de treinschoonmaak.

 

Deel dit artikel: