Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Schoonmaken met een missie

Hago Rail Services wil treinreizigers in Nederland een prettige en comfortabele reis bieden door de treinen van NS goed schoon te maken én te houden.

Hago Rail Services is toonaangevend specialist in de reiniging van treinen. In opdracht van NS reinigen wij het interieur van 2900 rijtuigen en verwijderen we de graffiti aan de binnen- én buitenkant. We werken zeven dagen per week, 24 uur per dag. Veelal ’s nachts, maar steeds vaker ook overdag. 

Allesbepalend voor ons succes zijn onze medewerkers. Zij maken het verschil. Zij zijn ons kapitaal en de bepalende factor in onze dienstverlening. Zij maken ons bedrijf en zijn ons gezicht. Ze verdienen dan ook volop onze aandacht.

 • Minimaal 55% van de reizigers beoordeelt ons werk met een 7 of hoger.
 • We werken met gastvrije, betrokken vakmensen die staan voor hun werk.
 • We streven naar continue procesverbetering.
 • We creëren een veilige werkplek voor onze vakmensen.
 • We werken samen met de NS en andere ketenpartners op basis van gelijkwaardigheid, openheid en transparantie.

We willen een werkgever zijn waar je graag bij wilt (blijven) werken. We bieden leuk, afwisselend werk in een bijzondere omgeving.

We maken het vakmanschap van onze medewerkers zichtbaar en vergroten de waardering voor het vak.

We zorgen voor goede arbeidsverhoudingen. We controleren of iedereen de juiste middelen en materialen heeft om zijn werk goed te doen en toetsen regelmatig of de werkdruk niet te hoog is.

Handen Gekoppeld

Bij Hago Rail Services...

...werk je veilig of je werkt niet. We controleren regelmatig of iedereen werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, we hebben tien keer per jaar een toolboxmeeting en we werken met een Bijna-Ongevallensysteem.

We stimuleren medewerkers om zich aan te sluiten bij de vakbond. Sterker nog, we zitten samen met de vakbond om tafel om te horen wat wij kunnen verbeteren, zodat onze collega's hun werk beter en met nog meer plezier doen.

 • Onze collega’s zijn het visitekaartje van ons bedrijf.
  Daar hoort mooie, herkenbare, veilige bedrijfskleding bij.
 • We informeren de medewerkers regelmatig en goed.
  Via personeelsbladen en Yammer, maar ook door regelmatig een bijeenkomst te organiseren, zoals een managementdag of voorwerkersdag.
 • We stimuleren opleiding en ontwikkeling.
  Onder meer met een Persoonlijk Opleidingsplan (POP) voor alle medewerkers.