Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Hago Rail Services

Wie zijn wij?

Schoon... Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die met de trein reist. Daarom zijn er elke dag duizenden Hago-medewerkers aan de slag voor meer dan 1 miljoen reizigers van de NS.

Hago Rail Services is toonaangevend specialist in de reiniging van treinen. Wij willen treinreizigers in Nederland een prettige en comfortabele reis bieden door de treinen van NS goed schoon te maken én schoon te houden. Daar kom je verder mee!

Maak kennis
Trein schoonmaak

Wat doen wij?

De schoonmakers van treinend Nederland zorgen elke dag weer voor schone treinstellen, zodat de reigers volop kan genieten van de treinreis! Dit doen wij zeven dagen per week, 24 uur per dag. Veelal 's nachts, steeds vaker overdag.

2900
treinstellen worden er schoongehouden
5
kilo aan kauwgom verwijderen
7
dagen per week 24 uur per dag
We verwijderen vlekken van ramen, wanden en vloeren en reinigen toiletten Ook legen we prullenbakken, halen kranten op en schrapen we kilo's kauwgom van vloeren, banken en onderkanten van tafeltjes.
Treinend Nederland Medewerkers HRS

Schoonmaken met een missie

Hago Rail Services wil treinreizigers in Nederland een prettige en comfortabele reis bieden door de treinen van NS goed schoon te maken én te houden.

Missie
Rail Lly Zonder Logog

Innovatieve dienstverlener

Zoals te lezen bij onze missie, zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden die ons werk efficiënter, makkelijker en leuker maken. Onze in huis ontwikkelde app NielS is hier een mooi voorbeeld van.

NielS
Werkbezoek HRS NS

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hago Rail Services strijdt voor een duurzame schoonmaakbranche waarin vakmanschap hoogtij viert. Om zorgvuldig, sociaal, transparant en controleerbaar te werk te gaan, geeft Hago Rail Services concreet invulling aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag met een zelfverklaring.

Zelfverklaring

Het leveren van een positieve bijdrage

Als werkgever hebben we ook een maatschappelijke opgave. Hago wil graag een positieve bijdrage leveren aan haar omgeving. Dit omdat wij intrinsiek een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Als familiebedrijf hechten we hier veel waarde aan, zodat voor toekomstige generaties morgen ook een mooie dag is. Uiteraard zijn we geen wereldverbeteraars, maar we hebben wel een stem van betekenis.

Inzetten op wat er écht toe doet
Veel bedrijven werken aan duurzaamheid en maken dit zichtbaar via certificaten. Echter, een certificaat zegt niets over wat je precies doet. Want hoe weet je als klant of de initiatieven die een organisatie onderneemt aansluiten bij jouw eigen doelstellingen? Daarom hanteert Hago een andere aanpak. Aangezien wij juist een positieve impact willen hebben op die zaken die er écht toe doen voor onze klanten en medewerkers onderzoeken we waar hun focus ligt zodat we hier als partner en goed werkgever gericht op in kunnen spelen, samenwerken en van toegevoegde waarde zijn op zowel financieel/economisch, ecologisch als sociaal gebied.

Vebego-familie

Hago maakt onderdeel uit van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf. Met ruim 35.000 medewerkers in Nederland, België, Zwitserland en Duitsland is Vebego een belangrijke speler op het gebied van facilitaire dienstverlening en zorg.

De basis voor Vebego werd gelegd tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943, toen meneer Goedmakers sr. glazenwassersbedrijf Hago oprichtte, vernoemd naar zijn vader Harrie Goedmakers. Na de oorlog groeide het kleine glazenwassersbedrijf onder de naam Vebego snel uit tot een internationaal miljoenenbedrijf. Een familiebedrijf van vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten. Soms eentje terug, maar altijd proberen vooruit te gaan. Lukt het niet? Dan leren we daar van. Waar we leren? Door buiten te zijn. Door onze nieuwsgierigheid te prikkelen. Door te kijken naar ons eigen kunnen. En dit allemaal om vooruit te gaan. Niet alleen voor Vebego. Maar ook voor de wereld om ons heen.

Vebego

Meer weten?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Benieuwd naar wat NielS of GVR voor jouw organisatie kan betekenen? Of zomaar eens van gedachten wisselen? Aarzel niet en neem contact op!

Bel ons vandaag nog!
Nieuws HRS Nieuwsberichten