Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
100 Support HRS Nieuws

Treinschoonmakers in beweging

Care on Track is een doorslaand succes. Sinds treinschoonmakers meereizen tijdens de rit beoordelen reizigers de reis als schoner, comfortabeler en sfeervoller. Reden voor een feestje, vinden onze schoonmakers. Omdat het het werk gevarieerder, leuker en afwisselender maakt. En omdat je er als professionele schoonmaker meer mee uit de schaduw treedt.

Daarom, als gezegd ingegeven door de schoonmakers zelf, starten we vandaag een proef met een uitbreiding van het concept naar 100% Support. De komende weken reizen acht schoonmakers van maandag tot vrijdag mee op het traject Eindhoven – Utrecht – Rotterdam – Den Haag – Utrecht – Eindhoven en op het traject Eindhoven – Venlo.

De trajecten van 100% Support zijn gemiddeld iets rustiger waardoor we ook meer kunnen schoonmaken tijdens de reis. Tegelijkertijd willen we met 100% support collega’s opleiden tot volwaardige, gastvrije treinstewards die tijdens de reis ook meer service gaan verlenen aan de reiziger.

Denk aan het verstrekken van (reis)informatie, EHBO of assistentie aan een conducteur: maar net wat er nodig is voor een betere verbinding.

We zijn benieuwd!

Het kan zijn dat één van onze aanstaande treinstewards u binnenkort vraagt naar uw waardering voor dit initiatief. Op basis van eerdere ervaringen hopen we dat het net zo in de smaak gaat vallen als Care on Track. Laat het ons weten? Indien niet in een directe enquête dan bijvoorbeeld via Twitter (@hagorailservice)?

Namens alle Schoonmakers van treinend Nederland alvast bedankt!

Meer nieuws

IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

2 min.
Homepage Interieurreiniging HRS Hago Rail Services
Care on Track

Care on Track 'on air'

< 1 min.
Koningsdag Bij NS En HRS
Schoonmaak, Care on Track

Oproep treinschoonmakers Koningsdag

2 min.