26-6-2017

Schoonmaker van het Jaar buigt zich over schoonmaaktoppers Hago

Onze schoonmaker van het Jaar, Danny Jalhay, stond samen met CEO Vebego, Ronald Goedmakers, voor een enorme uitdaging. Samen bogen zij zich afgelopen vrijdag als jury over de 24 kandidaten die strijden om Hago’s titel Schoonmaker van het Jaar. Het doel van de bijeenkomst? Te komen tot een top zes die wat hun betreft de inzendingen voor de landelijke verkiezing zijn.

 

Bijzonder
Alle kandidaten zijn stuk voor stuk beoordeeld op een aantal criteria, waaronder vakmanschap, klantgerichtheid, proactiviteit en bijzonderheid. Ronald: “Dat laatste is een wat abstract maar des te belangrijker criterium. Het zijn namelijk allemaal toppers in hun vak. Ze beheersen het schoonmaakvak tot in de puntjes, de klanten zijn lovend over ze en ze zetten net dat stapje meer. Maar wat maakt ze nu echt bijzonder?"De jury spitte de 24 ingediende motivaties van de leidinggevenden regel voor regel door om tot een uiteindelijke top zes te komen. Danny: “Dat had nog heel wat voeten in de aarde. We bleven steken op zeven toppers waarvan wij vonden dat ze de titel dubbel en dwars verdienen. Na lang wikken en wegen zijn we uiteindelijk tot de definitieve top zes gekomen.”

De punten van de jury worden na 30 juni opgeteld bij de publieksstemmen. De zes kandidaten met de meeste punten zijn de officiële inzending voor de landelijke verkiezing.

NB: Het derde jurylid en de runner up van vorig jaar, Hamza, kon helaas wegens persoonlijke omstandigheden niet bij het juryberaad aanwezig zijn.

Deel dit artikel: