Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Legen Prullenbak HRS Treinstel

Samen zorgen voor schone treinen

Impact maken doe je zo! Samen met NS zijn we het nieuwe jaar goed van start gegaan met het vervangen van de oude, stoffen zitplaatsen van alle SLT-sprinters. Iedere werkdag vervangt NS alle zitplaatsen van één sprinter. In totaal 35.000 stoelen van 131 treinen! De operatie duurt tot 1 juli. Dat moest onze HRS-ambassadeur Miranda met eigen ogen zien.

Logistieke operatie van formaat
Het vervangen van de zittingen is een logistieke operatie van formaat. Iedere dag rijdt een sprinter na de spits het rangeerterrein in Utrecht binnen. Storingsmonteurs van de NS demonteren in hoog tempo de zittingen, hoofd- en armsteunen van de frames.

Vuil verwijderen
Hierna gaan de schoonmakers van Hago Rail Services aan boord om het vuil, dat in de loop der jaren onder de stoelen is opgehoopt, te verwijderen. Wanneer die klus is geklaard, plaatsen de monteurs de nieuwe, kunststofleren zittingen op de schoongemaakte frames.

Finishing touch
Als ‘finishing touch’ halen onze schoonmaaktoppers nog een doek over de nieuwe stoelen en klaar is kees. De hele operatie gaat in zo’n razend tempo dat de trein voor de avondspits ‘de baan’ op kan. Zodat de reiziger weer kan genieten van een schone, comfortabele reis. Eind juni heeft NS alle 131 treinen onder handen gehad. Teamwork van de hoogste plank!

Meer nieuws

Dubbel Afscheid De Kameel
Schoonmaak

Dubbel afscheid De Kameel

1 min.
Geslaagd HRS Monteurs
Snuffelstage

Snuffelstage monteurs NS zorgt voor meer waardering treinschoonmaak

1 min.
IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

2 min.