Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

NS gunt calamiteitenreiniging treinen aan Hago

NS heeft het contract voor Calamiteitenreiniging gegund aan Hago. Het contract heeft een duur van vijf jaar plus één keer twee optiejaren. Vanaf 1 april 2019 zijn de specialistische reinigers van Hago onder meer verantwoordelijk voor het reinigen van een calamiteit na brand, storm, vandalisme, letsel en materiele schade.

Hago scoorde met haar aanbieding op alle onderdelen de maximale score. Ronnes Vianen, senior inkoper NS: “Op operatie, kwaliteit, personeel en veiligheid. In de beantwoording van de vragen speelde Hago goed en met vooruitziende blik in op onze doelstelling: betaalbaar vervoer in een schone trein, die op tijd op de bestemming aankomt. Daarnaast was de aanbieding realistisch. Wij kijken uit naar de uitvoering!”

Mooie aanvulling op specialistische reinigingswerkzaamheden
Michel Möller, algemeen directeur Hago: “Geweldig dat we deze niche in treinschoonmaak de komende jaren onder de vlag van Hago mogen uitvoeren. Het is een prachtige aanvulling op ons portfolio van specialistische reinigingswerkzaamheden, zoals graffitiverwijdering en Reiniging na Ongeval, die we al vele jaren voor NS uitvoeren. We kijken ernaar uit om ook op dit specifieke onderdeel de komende jaren onze toegevoegde waarde te tonen.”

Fotobijschrift: Rick Böhm, manager Schadeherstel NS, en Michel Möller, algemeen directeur Hago, zetten hun handtekening onder de overeenkomst Calamiteitenreiniging. Om de nieuwbakken opdrachtgevers voor te bereiden op eventuele kantoorcalamiteiten, ontvingen ze een Eerste Hulp bij Schoonmaak (EHBS)-koffer.

EHBS Koffer

Meer nieuws

Samenwerking NS En HRS
Samenwerking

NS en Hago Rail Services gaan samen verder

2 min.
IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

2 min.
Legen Prullenbak HRS Treinstel
Samenwerking

Samen zorgen voor schone treinen

1 min.