Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Samenwerking NS En HRS

NS en Hago Rail Services gaan samen verder

Het is officieel! Op Utrecht Centraal ondertekenden Marjan Rintel, directeur operatie NS, en Ronald Goedmakers, CEO Vebego, het grootste – en mooiste – contract in de schoonmaakbranche: de Inwendige Treinschoonmaak Binnenland NS. Het contract is voor vier jaar met de optie van zes keer één jaar verlenging en gaat in op 1 november 2019.

Feestelijke ondertekening grootste contract schoonmaakbranche
“In de beantwoording van de vragen speelde Hago Rail Services goed en met vooruitziende blik in op onze ambitie: het leveren van mobiliteit van wereldklasse. Een schone trein is hierin een basisvoorwaarde”, licht Luc Theuws, directeur SCO NS, toe. “Uit de aanbieding sprak veel expertise van treinschoonmaak én de logistieke processen van NS, en een enorme wil om – in een langdurig partnership - samen te werken aan nog schonere treinen. Ook was de offerte meetbaar en realistisch. Wij kijken uit naar de uitvoering!”

Oordeel van de reiziger centraal
In het nieuwe contract staat het oordeel van de reiziger nog meer centraal. Hago Rail Services zet zich de komende vier jaar in op het verder verminderen van negatieve ervaringen van vervuiling voor de reizigers. Dit gaat bijdragen aan een hoger klantoordeel over de reinheid van de trein. Evert Aarts, directeur Hago Rail Services: “Schoonmaak is een zogenoemde dissatisfier. Een schone trein is voor reizigers vanzelfsprekend. Als hij niet schoon is, zijn ze ontevreden. Dit zie je terug in het klantoordeel.”

Meer zichtbare dagschoonmaak
Evert: “Door op een andere manier schoon te maken, nog meer samen te werken in de keten en door - met datadriven dienstverlening - nog beter aan te sluiten op de logistieke processen van NS, zorgen we de komende jaren voor het verder verbeteren van het klantoordeel. Ook gaan de reizigers ons meer zien. Op de perrons en in de trein. Want feit blijft nog altijd: zien opruimen, doet opruimen.”

Hago Rail Services trakteert treinschoonmakers op Efteling, NS betaalt de treinreis
Als dank voor hun jarenlange inzet, vakmanschap en betrokkenheid, trakteert Hago Rail Services alle schoonmaakcollega's op een dagje Efteling. Evert: “Het sprookje is uitgekomen. Waar anders kunnen we dit beter vieren dan in de Efteling?” NS vervoert alle collega’s gratis vanuit alle stations in Nederland naar station Tilburg waar bussen klaarstaan die de gasten naar de Efteling brengen. Niet voor niets gaan NS en Hago Rail Services samen verder.

 

Meer nieuws

IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

2 min.
Legen Prullenbak HRS Treinstel
Samenwerking

Samen zorgen voor schone treinen

1 min.
Website Headerbeeld Hrs
Samenwerking

NS gunt calamiteitenreiniging treinen aan Hago

1 min.