8-11-2019

Hoera! 18 jubilarissen gehuldigd

In het – hoe kan het ook anders – Spoorwegmuseum in Utrecht huldigden we woensdag 6 november 2019 18 jubilarissen. De jubilerende collega’s reisden vanuit alle hoeken van het land af naar hartje Utrecht om hun bronzen, zilveren of gouden (!) speldje in ontvangst te nemen.

Na ontvangst met koffie en gebak, kregen de jubilarissen een kijkje voor en achter de schermen van het Spoorwegmuseum. Twee gidsen namen de gasten mee op reis door bijna twee eeuwen spoorhistorie.

Gouden randje
Na de rondleiding door het museum, stond directeur Evert Aarts stil bij dit bijzondere en heugelijke moment. “Deze huldiging heeft een gouden randje. Ik mag jullie namelijk feliciteren in de wetenschap dat we ook de komende jaren met NS verder gaan. En daar hebben jullie een heel belangrijke rol in gespeeld. Dankzij jullie enorme inzet, hebben wij NS opnieuw overtuigd dat wij dé schoonmakers van treinend Nederland zijn. Ook de komende jaren zorgt Hago Rail Services voor een schone en prettige reis voor de reizigers van NS. Applaus voor jezelf”, sprak hij de jubilarissen toe.

Blije reizigers
Na de speech van Evert zetten de leidinggevenden van de jubilarissen de collega’s op hun eigen manier in het zonnetje. De een koos voor een paar ontroerende woorden, de ander vertelde een hilarische anekdote en weer een ander toonde een prachtig filmpje. Hierna spelde Evert de speldjes op en legde de fotograaf dit bijzondere moment voor altijd vast. Evert: “Als ik deze groep trotse collega’s zo zie, voel ik mij vereerd dat ik leiding mag geven aan dit mooie bedrijf. En dat ik nog veel van dit soort jubilea mag vieren.”

Deel dit artikel: