22-6-2017

Hago Rail Services wint GSA Innovatieaward

Donderdag 22 juni is Hago Rail Services in het Miele Experience Center in Vianen uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieaward van de Golden Service Awards. Hago Rail Services ontvangt de award voor de Multitool, een uitvinding van meewerkend voorwerkers Hakim Zaid en Maikel Kiridongo.
De 3D-geprinte Multitool is een handig gereedschap bij het veilig legen van prullenbakken in de trein. Om snij- en prikincidenten te voorkomen zijn schoonmakers geïnstrueerd om niet met de handen in de bakken te gaan, maar het afval uit de bakken te schudden. Hierdoor blijft vastgehecht vuil vaak zitten.
Met de ontwikkeling van de Multitool is een lastig te legen afvalbak toch goed te legen, zonder dat de schoonmakers daarvoor met hun handen in de bak hoeven. Dit zorgt ervoor dat zij veiliger kunnen werken en de kans op prikken of snijden nihil is. Goede bijvangst is dat door de vormgeving van de Multitool ook kauwgom en ander gehecht vuil makkelijk weg te schrapen zijn.
De jury: “Hago Rail Services heeft met zijn multitool een innovatie voor en door de schoonmakers laten zien. Bijzonder hoe deze innovatie vanaf de werkvloer is ontwikkeld. Deze tool is fantastisch in alle eenvoud.”

Meer informatie over de Multitool? Laat je contactgegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Deel dit artikel: