9-11-2018

Hago Rail Services huldigt jubilarissen

In het – hoe kan het ook anders – Spoorwegmuseum in Utrecht huldigde Hago Rail Services gisterenavond 17 jubilarissen. De jubilerende collega’s reisden vanuit alle hoeken van het land af naar hartje Utrecht om hun bronzen of zilveren speldje of kettinkje in ontvangst te nemen.

Na ontvangst met koffie en gebak, kregen de jubilarissen een kijkje voor en achter de schermen van het Spoorwegmuseum. Twee gidsen namen de gasten mee op reis door bijna twee eeuwen spoorhistorie. Sommigen waagden zich zelfs aan een ritje in de spectaculaire ‘darkride’ van het museum.

Mooie woorden van NS

Na de rondleiding hield opdrachtgever Peter Goorden, productmanager reiniging bij NS, een korte toespraak. Goorden, met 25 dienstjaren bij NS zelf ook jubilaris, benadrukte de bijzonderheid van de mijlpaal en riep de jubilarissen op het speldje met trots te dragen. Om ze vervolgens te bedanken voor hun jarenlange inzet voor een schone trein voor de reiziger.

Speldjesregen

Hierna was het tijd voor de speldjesregen. De leidinggevenden van de jubilarissen hielden een persoonlijke, soms hilarisch speech, waarna directeur Evert Aarts de speldjes opprikte. Na de eerste huldigingen volgde het buffet om aansluitend de andere helft van de feestvierders het speldje uit te reiken.

Verrassing

De speldjesregen werd afgesloten met het opprikken van het gouden speldje bij Frank Sabajo, die zijn 25-jarig jubileum vierde. Daarna vroeg Theo Bakker, regiomanager bij Hago Rail Services en ceremoniemeester van de dag, Frank nog even te blijven staan. Want, wat bleek? Er was nog een jubilaris. En wel directeur Evert Aarts. Aan Frank de eer bij Evert een speldje op te prikken.

Trots

Evert: “Als ik deze groep trotse collega’s zo zie, voel ik mij vereerd dat ik leiding mag geven aan dit mooie bedrijf. Ik ben trots op onze jubilarissen die zich al zoveel jaren met hart en ziel inzetten voor de schoonmaakbranche."

"Ultiem betrokken collega's die dag in dag uit zorgen voor schone treinen en tevreden reizigers.”

“Onder meer dankzij hun inzet wisten we dit jaar het hoogste klanttevredenheidsoordeel te scoren. Mooie cijfers om het aankomende aanbestedingstraject mee in te gaan. Ik kijk dan ook met vertrouwen uit naar de toekomst!”  

Deel dit artikel: