14-10-2016

Hago Rail Services huldigt 17 jubilarissen

Gisterenavond huldigde Hago Rail Services 17 jubilarissen. De jubilerende collega’s reisden af naar dierenpark Amersfoort om hun bronzen, zilveren of gouden speldje in ontvangst te nemen.

 

Puberende giraffen
Na ontvangst met koffie en gebak, kregen de jubilarissen een kijkje voor en achter de schermen van het dierenpark. Twee gidsen leidden de collega’s langs de wilde dieren en exotische vogels en vertelden breeduit over de ontstaansgeschiedenis van het park. Ook het gedrag van de dieren kwam aan bod. Zo maakten de jubilarissen onder meer kennis met een paar puberende giraffen.

Speldjesregen
Na de rondleiding was het tijd voor de speldjesregen. Direct leidinggevenden van de jubilarissen hielden een korte, persoonlijke speech, waarna directeur Michel Möller de speldjes opprikte. Na de eerste huldigingen volgde het buffet om aansluitend de andere helft van de feestvierders het speldje uit te reiken.

Trots
Michel Möller: “Ik ben bijzonder trots op onze collega’s die zich al zoveel jaren met hart en ziel inzetten voor de schoonmaakbranche. Ultiem betrokken collega's die dag in dag uit, jaar na jaar, zorgen voor schone treinen. Het zijn zij die Hago Rail Services tot grote hoogten stuwen. Dankzij hun inzet wisten we afgelopen jaar de hoogste klanttevredenheidsscore ooit te behalen, verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening continu en verlengden we het contract. Hulde.”

 

Deel dit artikel: