12-10-2017

Hago Rail Services huldigt 17 jubilarissen in Utrecht

In het – hoe kan het ook anders – Spoorwegmuseum in Utrecht huldigde Hago Rail Services vanavond 17 jubilarissen. De jubilerende collega’s reisden vanuit alle hoeken van het land af naar hartje Utrecht om hun bronzen of zilveren speldje in ontvangst te nemen.

Na ontvangst met koffie en gebak, kregen de jubilarissen een kijkje voor en achter de schermen van het Spoorwegmuseum. Twee gidsen namen de gasten mee op reis door bijna twee eeuwen spoorhistorie. Sommigen waagden zich zelfs aan een ritje in de spectaculaire ‘darkride’ van het museum.

Emotionele speldjesregen

Na de rondleiding was het tijd voor de speldjesregen. De leidinggevenden van de jubilarissen hielden een persoonlijke, soms emotionele speech, waarna operationeel directeur Evert Aarts de speldjes opprikte. Na de eerste huldigingen volgde het buffet om aansluitend de andere helft van de feestvierders het speldje uit te reiken.

Trots

Evert: “Als ik deze groep trotse collega’s zo zie, voel ik mij vereerd dat ik sinds kort leiding mag geven aan dit mooie bedrijf. Ik ben trots op onze jubilarissen die zich al zoveel jaren met hart en ziel inzetten voor de schoonmaakbranche. Ultiem betrokken collega's die dag in dag uit, sommigen al bijna 25 jaar, zorgen voor schone treinen. Onder meer dankzij hun inzet wisten we dit jaar de hoogste klanttevredenheidsscore ooit te behalen, scoren we structureel boven norm op kwaliteit en zorgen we voor meer schone treinen. Hulde! Ik kijk met vertrouwen uit naar de toekomst!  

Deel dit artikel: