Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Treinschoonmaker Ruben

Droom die uitkomt voor Ruben

Ruben woont bij Philadelphia Zorg - Zuid Limburg, locatie De Dem en heeft één grote droom, het poetsen van treinen. Laten we daar nu toevallig...

Treinschoonmaker Rube

Toen het Locatie Ondersteunend Team van Philadelphia Werk & Begeleiding (W&B), waar Ruben zijn dagbesteding volgt, hoorde van Rubens droom aarzelde ze geen seconde.

Kwestie van een paar belletjes
Via NedTrain contactpersoon Matt Brüll kwam het team van W&B in contact met collega Eric Vergossen, Cluster Coördinator in Zuid Nederland.

En Eric? Die wist wel raad met de droom van Ruben. Hij schakelde onze beste mensen in, nodigde Ruben uit en zorgde ervoor dat het een onvergetelijke dag werd.

Getuige ook de foto's en het verslag op de Facebook-pagina van Philadelphia Zorg.

Natuurtalent
Johan Schaakxs, één van de vrijwilligers van Philadelphia Werk en Begeleiding, had als opdracht Ruben op de dag te ondersteunen. Maar volgens Johan was dit niet nodig.

Johan:“ Ruben had er zin in. Hij werd bij aankomst direct opgenomen in het team van Hago Rail Services, ontving zijn bedrijfskleding en kreeg instructies. Daar was het handen uit de mouwen."

Ruben voelde zich als een vis in het water! "Dat merkte ik vooral ook toen hij de show stal door op een gegeven moment de treindeuren voor onze ogen te sluiten, waardoor wij op het perron achterbleven. Hilariteit alom!"

Echte professional die Ruben
"Bovendien was Ruben zeer vriendelijk en servicegericht tegenover reizigers. Al met al een supergeslaagde dag.”

Meer nieuws

Nieuws Vuil Treinstel
Schoonmaak

Ahmet voor één dag treinschoonmaker

1 min.
Ahmet Voorkomt Ongeluk
Schoonmaak

Ahmet voorkomt ernstig ongeluk

1 min.
Dubbel Afscheid De Kameel
Schoonmaak

Dubbel afscheid De Kameel

1 min.