Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
IMG 5380

De (on)zichtbare kracht

Elke dag nemen reizigers plaats in een schone trein, niet meer dan normaal vinden we. Maar wist je ook dat honderden schoonmakers dat midden in de nacht voor ons mogelijk maken? Bij HRS houden we ze niet langer onzichtbaar. We geven onze vaste medewerkers een podium en maken  ook al reizende de treinen schoon. Een positieve noodzaak bij de veranderende dienstregeling. Hoe we dat noemen? Care on Track.

Care on Track

Met Care on Track willen we onze schoonmakers een gezicht geven en  de meerwaarde van onze diensten  laten zien.  De tijd en inzet die onze schoonmakers dagelijks geven om jou en mij een schone trein te geven is benoemingswaardig.  Het zijn vakspecialisten. Onze medewerkers zijn de kracht van Hago Rail Services en bepalen daarmee de richting van de organisatie. Kwaliteit en vertrouwen in elkaar staan voorop en daar investeren we dagelijks in.  

Kracht van binnenuit

Het meereizend schoonmaken maakt onze kracht zichtbaar. Hiermee creëren we een podium om gezien en gerespecteerd te worden. Het zichtbaar zijn voor de reizigers helpt ook bij een positieve beleving en waardering. Zij ervaren de schoonheid, gastvrijheid en worden zich bewust wie daarvoor verantwoordelijk is. Vluchtig contact wordt vermeden en betekenis gecreëerd. Hoe fijn is het dat je als reiziger gedag wordt gezegd en je de weg kan vragen?  

Verschil van dag en nacht

De nieuwe manier van werken met Care on Track blijkt succesvol te zijn. Zo is het ziekteverzuim enorm gedaald naar 0,1 procent, terwijl de tevredenheid bij zowel de medewerkers als reizigers stijgt. Of zoals ambassadeur en teamleider Kapi vertelt: “Er wordt naar ons geluisterd en het concept is opgebouwd samen met de schoonmakers. Dat maakt deze manier van werken uniek voor mij. Het geeft me het gevoel dat ik werkelijk ergens bij hoor. En dat is voor mij meerwaarde.” 

 

Meer nieuws

Homepage Interieurreiniging HRS Hago Rail Services
Care on Track

Care on Track 'on air'

< 1 min.
Legen Prullenbak HRS Treinstel
Samenwerking

Samen zorgen voor schone treinen

1 min.
Samenwerking NS En HRS
Samenwerking

NS en Hago Rail Services gaan samen verder

2 min.