Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Ahmet Voorkomt Ongeluk

Ahmet voorkomt ernstig ongeluk

De week met een inspirerend verhaal beginnen? Here we go! De man met de bloemen is Ahmet Das, treinschoonmaker bij Hago Rail Services. De bloemen kreeg hij voor een bijna onbeschrijfelijke heldendaad.

Toen Ahmet laatst aan het werk was op Den Haag Centraal, zag hij een jonge vrouw het spoor op springen. Terwijl er een trein aan kwam… Ahmet bedacht zich geen moment. Terwijl hij de vrouw te hulp schoot, trok hij zijn reflecterende veiligheidsvest uit en begon er – hoog boven zijn hoofd - wild mee te zwaaien.

De machinist in de aankomende dubbeldekker had gelukkig direct door dat er iets aan de hand was en trok aan de noodrem.

RESPECT
Zo wist Ahmet een vreselijk ongeluk te voorkomen. Dat verdient niet alleen een bloemetje, maar ook een vergulde pen als aandenken. En héél véél RESPECT. Het maakt Ahmet met recht dé schoonmaker van treinend Nederland! Dank je wel!

Fotobijschrift:
Ahmet, omringd door zijn leidinggevenden, leden van het managementteam en algemeen directeur. Van links naar rechts: Yassin Najah (teamleider), Olaf Knoop (manager Service Center), held Ahmet, Eric de Kroon (manager operations), Rob Westerlaken (algemeen directeur), Arie de Neef (cluster coördinator Regio Randstad Zuid). 

Meer nieuws

Nieuws Vuil Treinstel
Schoonmaak

Ahmet voor één dag treinschoonmaker

1 min.
Dubbel Afscheid De Kameel
Schoonmaak

Dubbel afscheid De Kameel

1 min.
Treinschoonmaker Ruben
Schoonmaak

Droom die uitkomt voor Ruben

1 min.