Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Familie Bedrijven Awards 2022
Legen Prullenbak HRS Treinstel
Samenwerking

Samen zorgen voor schone treinen

Impact maken doe je zo! Samen met NS zijn we het nieuwe jaar goed van start gegaan met het vervangen van de oude, stoffen zitplaatsen van alle SLT-sprinters. Iedere werkdag vervangt NS alle zitplaatsen van één sprinter. In totaal 35.000 stoelen van 131 treinen! De operatie duurt tot 1 juli. Dat moest onze HRS-ambassadeur Miranda met eigen ogen zien.
1 min.
Geslaagde Medewerkers HRS
Opleiding

Meereizende collega´s geslaagd voor opleiding Nederlandse taal

Veertien meereizende schoonmakers van Hago Rail Services zijn geslaagd voor de opleiding ‘Taal in de schoonmaak’ van opleidingsinstituut Flair Talen.
1 min.
Speciaal Onderwijs Snuffelstage
Snuffelstage

Leerlingen speciaal onderwijs lopen snuffelstage bij Hago Rail Services

Een snuffelstage is voor veel scholieren dé manier om kennis te maken met een eventuele toekomstige baan. Reden voor Stichting Speciaal Onderwijs Leiden en het Auris College om ook dit jaar weer contact te zoeken met de TechniekFabriek, het leerwerkbedrijf van NS.
1 min.
Samenwerking NS En HRS
Samenwerking

NS en Hago Rail Services gaan samen verder

Het is officieel! Op Utrecht Centraal ondertekenden Marjan Rintel, directeur operatie NS, en Ronald Goedmakers, CEO Vebego, het grootste – en mooiste – contract in de schoonmaakbranche: de Inwendige Treinschoonmaak Binnenland NS.
2 min.
Schoonmaaktopper Schoonmaker van het Jaar Danny
Schoonmaker van het Jaar

Schoonmaker van het Jaar buigt zich over schoonmaaktoppers Hago

Onze schoonmaker van het Jaar, Danny Jalhay, stond samen met CEO Vebego, Ronald Goedmakers, voor een enorme uitdaging. Samen bogen zij zich afgelopen vrijdag als jury over de 24 kandidaten die strijden om Hago’s titel Schoonmaker van het Jaar.
1 min.
Toppers Topdag HRS
Taalontwikkeling

Topdag met RailTOPpers

Workshop drie van het talentontwikkelingsprogramma Hago Rail TOPpers zit erop. De dag stond in het teken van ketensamenwerking. Wat is dat eigenlijk? Waarom is het belangrijk? En wie zijn allemaal betrokken bij een schone trein? Op naar NS in Utrecht!
2 min.
Ahmet Voorkomt Ongeluk
Schoonmaak

Ahmet voorkomt ernstig ongeluk

De week met een inspirerend verhaal beginnen? Here we go! De man met de bloemen is Ahmet Das, treinschoonmaker bij Hago Rail Services. De bloemen kreeg hij voor een bijna onbeschrijfelijke heldendaad.
1 min.
Dubbel Afscheid De Kameel
Schoonmaak

Dubbel afscheid De Kameel

1 min.
HRS Opleiding Schoolbanken
Opleiding

300 treinschoonmakers terug in ‘schoolbanken’

1 min.
Innovatieaward 2017 Winnaar HRS
Award

Voorraadkast wint Hago Rail Services Innovatie Award 2017

2 min.