vitaal vakmanschap

Vitaal Vakmanschap

Bij Hago Rail Services staat vitaal vakmanschap voorop! Onze collega’s zijn de drijvende kracht van onze organisatie. Bij Hago Rail Services zorgen we ervoor dat onze medewerkers hun pensioen halen en ervan kunnen genieten.
19-10-2021
2 min.
Vitaal Vakmanschap
Handen Gekoppeld
Vebego 56 Kopie
samenwerking, innovatie, reizen

Data gedreven aanpak

Een schone en prettige reiservaring staan te allen tijde voorop! Door data gedreven te werken maken we samen met de NS en Hago Rail Services passende beslissingen die voldoen aan de behoefte van zowel de NS als de reiziger.
19-10-2021
2 min.
IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

Elke dag nemen reizigers plaats in een schone trein, niet meer dan normaal vinden we. Maar wist je ook dat honderden schoonmakers dat midden in de nacht voor ons mogelijk maken?
19-10-2021
2 min.
Corona Meest Gestelde Vragen
Coronavirus

Coronavirus

Als specialist in facilitaire dienstverlening en zorg, houden wij de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten.
05-10-2021
< 1 min.
Nieuws Vuil Treinstel
Schoonmaak

Ahmet voor één dag treinschoonmaker

De 40-jarige Ahmet uit Almelo had één droom: een keer een trein schoonmaken. Op station Enschede kwam afgelopen vrijdag zijn langgekoesterde wens uit.
01-10-2021
1 min.
Homepage Interieurreiniging HRS Hago Rail Services
Care on Track

Care on Track 'on air'

Radioverslaggever Jarno Michel van de Noord-Hollandse nieuwszender NH nieuws is op station Hoorn op zoek naar bijzondere verhaal.
25-09-2021
< 1 min.
Geslaagd HRS Monteurs
Snuffelstage

Snuffelstage monteurs NS zorgt voor meer waardering treinschoonmaak

Niets zo vervelend als een NS-monteur die met zijn vieze werkschoenen door een net gereinigde trein loopt… Om meer begrip te krijgen voor elkaars processen, liepen een kleine 20 leerlingen van de TechniekFabriek van NS een snuffelstage bij Hago Rail Services (HRS).
10-09-2021
1 min.
Legen Prullenbak HRS Treinstel
Samenwerking

Samen zorgen voor schone treinen

Impact maken doe je zo! Samen met NS zijn we het nieuwe jaar goed van start gegaan met het vervangen van de oude, stoffen zitplaatsen van alle SLT-sprinters. Iedere werkdag vervangt NS alle zitplaatsen van één sprinter. In totaal 35.000 stoelen van 131 treinen! De operatie duurt tot 1 juli. Dat moest onze HRS-ambassadeur Miranda met eigen ogen zien.
10-09-2021
1 min.
Geslaagde Medewerkers HRS
Opleiding

Meereizende collega´s geslaagd voor opleiding Nederlandse taal

Veertien meereizende schoonmakers van Hago Rail Services zijn geslaagd voor de opleiding ‘Taal in de schoonmaak’ van opleidingsinstituut Flair Talen.
28-08-2021
1 min.
Speciaal Onderwijs Snuffelstage
Snuffelstage

Leerlingen speciaal onderwijs lopen snuffelstage bij Hago Rail Services

Een snuffelstage is voor veel scholieren dé manier om kennis te maken met een eventuele toekomstige baan. Reden voor Stichting Speciaal Onderwijs Leiden en het Auris College om ook dit jaar weer contact te zoeken met de TechniekFabriek, het leerwerkbedrijf van NS.
23-07-2021
1 min.
Samenwerking NS En HRS
Samenwerking

NS en Hago Rail Services gaan samen verder

Het is officieel! Op Utrecht Centraal ondertekenden Marjan Rintel, directeur operatie NS, en Ronald Goedmakers, CEO Vebego, het grootste – en mooiste – contract in de schoonmaakbranche: de Inwendige Treinschoonmaak Binnenland NS.
08-07-2021
2 min.