Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Vebego wint Familiebedrijven Award 2022
Familie Bedrijven Awards 2022
Graffiti Reiniging HRS
graffitti

NS en Hago Transport verlengen contract Specialistische Reiniging

1 min.
Vebego 65

Nationale Complimentendag 2022

< 1 min.
Mohammed Azim 01 A27A0456
innovatie, datagedrevenschoonmaak

Voorspellen van vervuiling in OV

De heilige graal in schoonmaak? Schoonmaak overbodig maken door te voorkomen dat oppervlakken vies worden. Er wordt geëxperimenteerd met materialen die dit mogelijk maken. In de tussentijd hebben we schoonmaak hard nodig om scholen, kantoren en treinen schoon te houden.
3 min.
Handen Gekoppeld
vitaal vakmanschap

Vitaal Vakmanschap

Bij Hago Rail Services staat vitaal vakmanschap voorop! Onze collega’s zijn de drijvende kracht van onze organisatie. Bij Hago Rail Services zorgen we ervoor dat onze medewerkers hun pensioen halen en ervan kunnen genieten.
2 min.
Vebego 56 Kopie
samenwerking, innovatie, reizen

Data gedreven aanpak

Een schone en prettige reiservaring staan te allen tijde voorop! Door data gedreven te werken maken we samen met de NS en Hago Rail Services passende beslissingen die voldoen aan de behoefte van zowel de NS als de reiziger.
2 min.
IMG 5380
Care on Track, Samenwerking

De (on)zichtbare kracht

Elke dag nemen reizigers plaats in een schone trein, niet meer dan normaal vinden we. Maar wist je ook dat honderden schoonmakers dat midden in de nacht voor ons mogelijk maken?
2 min.
Corona Meest Gestelde Vragen
Coronavirus

Coronavirus

Als specialist in facilitaire dienstverlening en zorg, houden wij de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten.
< 1 min.
Nieuws Vuil Treinstel
Schoonmaak

Ahmet voor één dag treinschoonmaker

De 40-jarige Ahmet uit Almelo had één droom: een keer een trein schoonmaken. Op station Enschede kwam afgelopen vrijdag zijn langgekoesterde wens uit.
1 min.
Homepage Interieurreiniging HRS Hago Rail Services
Care on Track

Care on Track 'on air'

Radioverslaggever Jarno Michel van de Noord-Hollandse nieuwszender NH nieuws is op station Hoorn op zoek naar bijzondere verhaal.
< 1 min.
Geslaagd HRS Monteurs
Snuffelstage

Snuffelstage monteurs NS zorgt voor meer waardering treinschoonmaak

Niets zo vervelend als een NS-monteur die met zijn vieze werkschoenen door een net gereinigde trein loopt… Om meer begrip te krijgen voor elkaars processen, liepen een kleine 20 leerlingen van de TechniekFabriek van NS een snuffelstage bij Hago Rail Services (HRS).
1 min.