Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Een ongelukje, wij ruimen het op!

Reiniging met hoge urgentie

Vaak gaat het om een ongelukje, zoals een passagier die heeft overgegeven. Helaas is er ook regelmatig opzet in het spel. Je wilt niet weten hoe vaak onze reinigers volgepieste prullenbakken aantreffen of - nog erger – poep van de wanden moeten halen.

Om snel te kunnen reageren op een urgente melding heeft Hago Rail Services een servicedesk opgericht. Zodra een conducteur de verontreiniging meldt, zorgt Hago Rail Services ervoor dat er op het keerpunt van de trein een - speciaal uitgeruste - schoonmaakploeg klaarstaat die de vervuiling opruimt. Dit moet uiterlijk binnen 2 uur na melding gebeurd zijn.

Onze Urgente Reinigers – echte helden – zijn speciaal opgeleid voor hun taak. Onder meer om te voorkomen dat ze besmet worden met uiteenlopende ziektes of zich verwonden aan scherpe materialen.

Urgente Reiniging HRS

Urgente reiniging

Urgente Reiniging is zeer specialistische reiniging met – de naam zegt het al – hoge urgentie. Denk aan het verwijderen van bloed, braaksel, uitwerpselen, vloeistof of glas.

Hago Rail Services zorgt ervoor dat er op het keerpunt van de trein een - speciaal uitgeruste - schoonmaakploeg klaarstaat die de vervuiling opruimt.

We gaan graag met je in gesprek

Nieuwsgierig naar wat Hago Rail Services voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contact
Trein schoonmaak