Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Periodieke reiniging

Ongeveer eens per kwartaal, gekoppeld aan het groot technisch onderhoud, krijgt de trein een periodieke reiniging. Een soort grote voorjaarsschoonmaak. Tijdens deze intensieve schoonmaakbeurt verwijderen we (aangehecht) vuil dat tijdens het dagelijks onderhoud niet te verwijderen is en behandelen we onder meer de leren bekleding. In vaktermen moeten we de trein ‘vrij van vergoring’ opleveren.

 

 

Na deze intensieve reiniging ziet de trein er vaak weer als nieuw uit.
Wat reinigen wij allemaal

Trijpen

We reinigen de ramen en raamrubbers, wanden, plafonds, lichtbakken en bagagerekken. Ook schrobben we vloeren, ‘trijpen’ we banken en stoelen (o.m. verwijderen van kauwgom door sprayextractie) en weken we de prullenbakken. Na deze intensieve reiniging ziet de trein er vaak weer als nieuw uit.

De periodieke reiniging vindt plaats op vier plaatsen in Nederland: Maastricht, Onnen, Leidschendam en Zwolle. Onze periodieke reinigers zijn speciaal opgeleid voor dit specifieke onderhoud.

Periodieke Reiniging HRS

We gaan graag met je in gesprek

Nieuwsgierig naar wat Hago Rail Services voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contact
Trein schoonmaak