Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Graffitireiniging

Iedere week bekladden ‘artists’ treinstellen met graffiti. De illegale teksten en afbeeldingen zijn de NS een doorn in het oog. Aan onze specialistische reinigers de taak de rijtuigen zo snel mogelijk te ontdoen van deze ‘kunstwerken’.

Schoonmaken op het juiste moment

Hago Graffiti meldlijn

Een hele uitdaging, omdat NS haar treinen zo veel mogelijk wil laten rijden. De kunst is om precies op het moment dat een bekladde trein ‘uitloopt’ met schoonmaakgeschut toe te slaan.

GVR-app
Die kunst is mogelijk door GVR (GraffitiVrij Rijden), een innovatieve online portal waarmee we het gehele proces – van spuitbus tot factuur – afhandelen. Zodra een conducteur graffiti signaleert, meldt hij dit via de Hago Graffiti meldlijn. De meldingen komen op datum, treinstel- en telefoonnummer binnen in GVR. Vervolgens komt ons servicecentrum in actie. Dankzij een koppeling met het treinenvolgsysteem van NS, zien we precies wanneer welk rijtuig waar parkeert. Is de locatie geschikt om de trein te reinigen? Dan sturen we onze mobiele teams erop af. Met succes. We zijn sinds jaar en dag de graffitispuiters aardig de baas.

Graffiti Reiniging HRS 1

We gaan graag met je in gesprek

Nieuwsgierig naar wat Hago Rail Services voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contact
Trein schoonmaak