Interieurreiniging

Tussen 21.00 uur ’s avonds en 06.00 uur ’s ochtends worden alle treinen schoongemaakt voor de volgende dag. Overdag reinigen we de treinen ook nog gemiddeld vier keer.

Lees meer

Care on Track

Omdat de tijd tussen in- en uitstappen steeds korter wordt, rijden op verschillende trajecten in het land schoonmakers mee. Ze halen los vuil op, legen prullenbakken en verwijderen storende vlekken van vloeren, ramen en tafeltjes.

Lees meer

Graffitireiniging

Iedere week bekladden ‘artists’ 3000 NS-treinen met 1500m2 graffiti. De illegale teksten en afbeeldingen zijn de NS een doorn in het oog. Aan de graffitireinigers van Hago Rail Services de taak de rijtuigen zo snel mogelijk te ontdoen van deze ‘kunstwerken’.

Lees meer

Periodieke reiniging

Ongeveer eens per kwartaal krijgt de trein een periodieke reiniging. Tijdens deze intensieve schoonmaakbeurt verwijderen we (aangehecht) vuil dat tijdens het dagelijks onderhoud niet te verwijderen is en behandelen we onder meer de leren bekleding.

Lees meer

Urgente reiniging

Urgente Reiniging is zeer specialistische reiniging met – de naam zegt het al – hoge urgentie. Denk aan de reiniging van bloed, braaksel, uitwerpselen, vloeistof of glas.

Lees meer

Reiniging na ongeval

Reiniging Na Ongeval (RNO) is zeer specialistische schoonmaak. Onze RNO-schoonmakers komen in actie als een trein een ongeluk heeft gehad. Denk aan een botsing met een dier, een fietser of auto.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Rail Services voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago Rail Services?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Rail Services of een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: