Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat onze opdrachtgevers veel vragen hebben. Gaat onze dienstverlening wel door? Nemen we extra veiligheidsmaatregelen? Kunnen vitale sectoren op ons rekenen? Antwoorden op de meest voorkomende vragen hebben we gebundeld. Vind het antwoord op uw vraag!

Naar veelgestelde vragen

Goed voorbereid

Zeker omdat schoonmaak ondersteunend is aan diverse vitale sectoren, is het van groot belang dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Daarom nemen wij, naast de adviezen van het RIVM, aanvullende maatregelen om te zorgen dat onze medewerkers hun werkzaamheden veilig en efficiënt kunnen blijven uitvoeren.

Onze maatregelen

Help mee!

Ook u kunt helpen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Download onze instructiekaart handhygiëne en deel deze binnen uw organisatie. Samen staan we sterk!

Download de instructiekaart

In de media

Schoonmaak geen vitaal beroep? Zonder hen kunnen ziekenhuizen wel sluiten

Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OBS) hing vorige week aan de lijn met minister Bruins (volksgezondheid). Waarom stonden schoonmakers niet op de lijst van vitale beroepsgroepen? Jeroen Veldboer, interim-directeur van OBS: “Zonder schoonmakers kunnen de mensen in de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer, de voedingsbranche – die wel op de lijst staan – hun werk helemaal niet doen.”

Lees het artikel op Trouw.nl

Ook schoonmakers zijn waardevol in levens redden

“Alles begint bij hygiëne.” Een statement die staat als een huis, juist in deze tijd van corona en in deze Week van Zorg & Welzijn. Wordt het dan nu meer dan ooit duidelijk dat hygiëne en schoonmaak een belangrijke schakel vormen in de veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers?

Lees het artikel op Schoonmaakjournaal.nl

Dit zijn de stille Corona-helden

Elke ochtend en elke avond maakt de 63-jarige Lia Meeuwissen van schoonmaakbedrijf Hago schoon op een basisschool in Breda. „Alles bij elkaar doe ik dit werk al zo’n veertig jaar en ik werk nog steeds gewoon fulltime. Maar zoals het nu is, dat heb ik in al die jaren nog nooit meegemaakt”, zegt Lia in het verlaten schoolgebouw van basisschool De Eerste Rith.

Lees het artikel op Telegraaf.nl
Deel dit artikel: