Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Kloppend hart van Hago Rail Services

Het landelijk opererend Service Center is het kloppend hart van Hago Rail Services. Dagelijks verwerkt het Service Center de vele tientallen digitale werkbonnen van de afgelopen nacht, om ze vervolgens te analyseren. Zijn alle schoonmaakbeurten volgens planning uitgevoerd? En zo niet, waar lag dat aan? En welke werkzaamheden zijn wel uitgevoerd?

Dashboard
De informatie is in één oogopslag te zien in een overzichtelijk dashboard en stelt het Service Center bijvoorbeeld in staat om niet (geheel) gereinigde treinen op te sporen en alsnog ‘uit te laten lopen’ voor reiniging.

Naast de landelijke registratie, handelt het Service Center ook 24/7 ad hoc meldingen af. Van meldingen van conducteurs over met graffiti bekladde treinen of ernstige vervuiling in de trein, tot tweets van reizigers met een opmerking, klacht óf compliment (die we uiteraard graag in ontvangst nemen).

Service Center Hago Rail Services
Het Service Center handelt 24 /7 adhoc meldingen af
Van meldingen van conducteurs over met graffiti bekladde treinen of ernstige vervuiling in de trein, tot tweets van reizigers met een opmerking, klacht óf compliment!